Seară magică la Ateneul Român

Camerata Regală, ansamblu aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, a susținut sâmbătă, 17 iunie, de la ora 19.00, la Ateneul Român (str. Benjamin Franklin, nr. 1-3) ultimul concert din cadrul acestei Stagiuni Regale, ce a surprins plăcut prin fiecare reprezentație desfășurată.

Conceput ca un regal de muzică clasică sub numele de Mozart & Beethoven. Ultimele Simfonii, concertul de pe scena Ateneului s-a desfășurat sub bagheta talentatului dirijor Vlad Vizireanu. Alături de Camerata Regală, s-au aflat pe aceeași scenă soliștii Irina Iordachescu (soprană), Antonela Bârnat(mezzo-soprană), Mihai Urzicana (tenor), Valentin Vasiliu (bas-bariton), precum și Corul Filarmonicii George Enescu, dirijat de maestrul Iosif Ion Prunner.

Cu un program de excepție, Camerata Regală și invitații săi au încântat publicul cu interpretări pline de emoție și culoare ale lucrărilor Simfonia nr. 41 Kv 551 de W.A. Mozart și Simfonia nr. 9 de L. van Beethoven. 

 A fost o seară plină de șarm, eleganță, zâmbete și frumusețe într-o atmosferă magică și impunătoare. Publicul a fost încântat de muzica profundă și sunetul armonizat perfect pe fiecare partitură. Un regal simfonic în toată regula. Dirijorul Iosif Ion Prunner a reușit cu pasiune să coordoneze orchestra într-un mod exemplar, iar seara s-a sfârșit cu o Odă a Bucuriei de senzație. 
Acest ultim concert din Stagiunea Regală 2016-2017 a avut ca partener principal VOLVO ce a expus și 2 mașini cu  linii dinamice din a sa colecție.

Urmează stagiunea 2017-2018, ce se anunță a fi una superbă. Așadar, sunteți invitați la Ateneu:).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Arată
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Ascunde