CENTRUL REPLIKA dă replici realităților cotidiene

Începând cu luna septembrie, Centrul de Teatru Educațional Replika organizează o serie de evenimente (spectacole de teatru, lecturi în școli, instalații, ateliere, dezbateri, discuții), care au în centru teme și subiecte reprezentative pentru profilul artistic și social al Centrului, spațiu de reflecție și performare a unor problematici legate de educația contemporană, familie, migrație, marginalizare și excludere, gen și sexualitate.

La Centrul Replika au loc, în perioada următoare, 4 premiere care explorează tematici înrudite: exodul tinerilor, situația mamelor adolescente și problemele cu care se confruntă, cyberbulling-ul, diferite forme de agresiune, educația sexuală și identitatea de gen.

În luna septembrie, artiștii Centrului Replika vor realiza proiectul de intervenție în școala Ienăchiță Văcărescu – Joacă ce vezi!, care va explora, prin intermediul artei participative, felul în care copiii și adolescenții se raportează la spațiul școlii, la afișele și conținuturile vizuale cu care interacționează în fiecare zi.

La finalul lunii octombrie are loc premiera unui spectacol-instalație site-specific despre istoria spațiului în care se află Centrul Replika.

Pentru detalii:

e-mail: centrulreplika@gmail.com / tel.: +40732101860, +40787714551

Programul complet al CENTRULUI REPLIKA îl găsiți pe www.facebook.com/CentruldeTeatruEducational

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Arată
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Ascunde