Atra – un spatiu avangardist in plina natura

ATRA – un spatiu avangardist in plina natura

 

Pe Valea Doftanei, inconjurata de muntii Baiului, la gura lacului Paltin se gaseste ATRA, un hotel-cladire cu  design interesant in stil modern imbinat cu accente de rustic pe alocuri, un spatiu avandardist in concluzie.

Veti vedea cand veti ajunge la fata locului. Drumul pana acolo este absolut incantator, venind din Bucuresti, spre Brasov, Comarnic, apoi pe un drum pietruit, pe alocuri abrupt insa cu peisaje superbe, asta facand toata frumusetea.

Dupa acel drum, intri intr-un mediu plin de verde, prospetime si natural. Hotelul Atra a fost gandit sa cuprinda mai multe activitati, de la evenimente corporate, sarbatorirea unor momente intime speciale, pana la activitati precum caiac, mountain bike, calarie si altele pe care le veti descoperi facandu-le o vizita.

 

Personal am fost placut impresionata de design, primirea  calda si restaurantul Atra, acolo unde veti intalni un profesionist in ale gatitului chef Alex Petricean (D’Artagnan) . Multe preparate delicioase in stil gourmet va vor incanta simturile.

Ce mai puteti face in zona? asculta muzica:)), exista muzica in aer liber care tasneste de nicaieri, eh….nu chiar de nicaieri, veti vedea. Puteti savura un pahar de vin bun si admira natura, puteti face mini excursii in zona si orice  va trece prin minte, locul este absolut inspirational.

 

Ah si nu uitati de prieteni, sau cei dragi, amici, familie, iubit, iubita, catel, pisica, sau ce aveti voi drag. E muuult mai fun! Spor la vizitat! 🙂

PS: multumesc pt invitatie Laura.

fotografii @Atra;  Cristian Sutu 

2 Comments on Atra – un spatiu avangardist in plina natura

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Arată
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Ascunde